Lees hier het eerste hoofdstuk


Dromen over moord is een hedendaags en spannend verhaal dat overgoten is met een bovennatuurlijk sausje..
De hoofdpersoon is Clara en het verhaal volgt haar tijdens twee levensbepalende periodes. Als ze twaalf jaar oud is, sterft haar moeder, waardoor haar leven van de ene op de andere dag drastisch verandert. Zes jaar later krijgt ze te maken met gebeurtenissen die haar in een bewustwordings- en acceptatieproces forceren.

Het verhaal is opgesplitst in twee delen. In het eerste deel staat het opbouwen van een nieuw leven centraal. Voor Clara en voor haar vader en zijn familie, waar ze na de dood van haar moeder door opgevangen wordt. Deel twee gaat over de vraag wat Clara’s visionaire gave is, waar de familie in het eerste deel mee te maken krijgt. De lezer leeft mee hoe zij met zichzelf geconfronteerd wordt en via dramatische gebeurtenissen erachter komt wat er achter haar gave verborgen ligt.

FLAPTEKST:

De twaalfjarige Clara zwerft samen met haar Belgische moeder Annelotte door Europa. Wanneer Annelotte overlijdt, komt aan dat bestaan drastisch een einde. Clara’s Nederlandse vader, die ze alleen kent van sporadische bezoeken, vangt haar op en ze wordt in zijn familie opgenomen. Omdat Clara op een afwijkende manier op de dood van haar moeder reageert, is de plotseling veranderde situatie voor niemand gemakkelijk.
De bezorgdheid van de familie neemt toe, wanneer duidelijk wordt dat ze een nogal duistere, bovennatuurlijke gave heeft, waar Clara zelf haar ogen voor sluit. Daar komt zes jaar later verandering in, wanneer ze op zoek gaat naar vergeten herinneringen en in België betrokken raakt bij een verdwijningszaak. Ze wordt genadeloos met haar gave geconfronteerd en dat leidt tot dramatische gebeurtenissen, waarbij niet alleen haar jeugdjaren tot leven komen, maar ook duidelijk wordt wat er achter haar bijzondere talent verborgen ligt.

E-book: € 9,95. ISBN 978-94-6266-077-9
Fysiek book: € 19,95. ISBN 978-94-6266-156-1 (364 pagina's)